Välkommen till oss på Solfilmsmontage Dalarna

Välkommen till oss på Solfilmsmontage Dalarna

Vi är ett lokalt solfilmsföretag som erbjuder privatpersoner och företag i Dalarna effektiva lösningar för fastigheter och fordon gällande solfilm.

Kunskap är av yttersta vikt när man vill montera solfilm snyggt, kvalitativt och med ett långsiktigt resultat. Därför är vi extra stolta över vår långa erfarenhet i branschen, där vi utfört tjänster åt privatpersoner och företag runt om i hela Dalarna. Vi erbjuder solfilmsmontage för alla typer av fastigheter och de flesta fordon. Våra duktiga solfilmsmontörer är utbildade för att kunna montera de flesta av marknadens olika solfilmer, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment av produkter med varierande egenskaper.

 

Få hjälp med att skapa ett bättre inomhusklimat

Något som de flesta kanske inte vet är att solfilm har många olika egenskaper. Bland annat förhindrar solfilm insyn, utan att inskränka på din möjlighet att se ut, och har även goda förmåga att isolera ett fönstret. Det innebär att en solfilm stänger ute starkt solsken och värme, vilket bidrar till att sänka temperaturen i din fastighet när det är varmt ute. Under vintern förhindrar istället solfilmen att det uppstår värmeförluster genom fönstren, vilket då bidrar till energibesparingar. 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig med solfilmsmontage! 


Tjänster på Solfilmsmontage Dalarna

Kostnadsfri konsultation inför ditt val av solfilm

Vi erbjuder skräddarsydda och effektiva solfilmslösningar efter just ditt behov. 
Vill du veta mer om solfilm? Tveka in på att kontakt oss reda idag, så bokar vi in en kostnadsfri konsultation! 

Kostnadsfri konsultation inför ditt val av solfilm

Kontakta oss